Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

Persoonlijke hulpmiddelen

slider

Sections

Bezoekadres, openingstijden en entreeprijzen

U bent van harte welkom.
Bezoekadres en openingstijden 

Kerkstraat 3-8
1191 JB Ouderkerk aan de Amstel
Telefoon: 020 496 43 65
E-mail: histori@xs4all.nl

Open op woensdag- t/m zondagmiddag
van 13.00 tot 16.00 uur

In verband met verbouwingswerkzaamheden zijn de Museumwinkel en het Museum tot nader bericht gesloten.

Ook geopend op 2e Paasdag, Hemelvaartsdag en 2e Pinksterdag van 13.00 tot 16.00 uur.

Entreeprijzen

Op dit moment bevindt het museum zich in een veranderingsproces en is de toegang tot het Museum gratis totdat de verbouwingen gereed zijn.​

Entree €3,- per persoon

Kinderen t/m 12 jaar gratis

Het museum is niet aangesloten bij de Museumjaarkaart.

Groepen op andere tijden op afspraak mogelijk:
Telefoon: 020 496 8009

Routebeschrijving

Met de auto: Vanuit Amsterdam of Utrecht neemt u de A2, afslag 1: Ouderkerk aan de Amstel. Vervolgens de Stramanweg (N522) richting Amstelveen. Bij de tweede afslag die het dorp in gaat, u heeft dan al langs huizen van het dorp gereden, links af: Hoger Einde Zuid. Na 350 m. rechtsaf de Kerkstraat in. Het museum ligt voorbij de parkeerplaats, tegenover de begraafplaats. De ingang is via de museumwinkel.

Vanuit Amstelveen neemt u de N522 (Oranjebaan) richting Ouderkerk. Direct over de Amstelbrug  rechtsaf Hoger Einde Zuid. Na 350 m. rechtsaf de Kerkstraat in. Het museum ligt voorbij de parkeerplaats, tegenover de begraafplaats. De ingang is via de museumwinkel.

Met openbaar vervoer: Ouderkerk is goed bereikbaar met buslijn 300, de Zuidtangent. De bus vertrekt zeer frequent van Haarlem, Schiphol, busstation Amstelveen, NS station Amsterdam Bijlmer Arena en tussenliggende haltes. Vanaf bushalte Ouderkerk aan de Amstel bij de verkeerslichten het dorp in, bij rotonde rechtsaf Koningin Wilhelminalaan. Aan het einde rechtsaf en de eerste straat links. Het museum ligt voorbij de parkeerplaats, tegenover de begraafplaats. De ingang is via de museumwinkel.

Share |
Kerkstraat