Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

Persoonlijke hulpmiddelen

slider

.

Sections

Welkom bij Monumenten Ouder-Amstel

Monumenten Ouder-Amstel is onderdeel van de website Historisch Amstelland. Deze monumentenkaart is in 2011 opgezet door de Historische Vereniging Wolfgerus van Aemstel met steun van de Stichting Oud-Duivendrecht. We zijn voortdurend aan het werk om de website te verbeteren. Dat geldt voor foto's en teksten. Daarom kan de vormgeving van de presentatie soms verschillen.

Op de monumentenkaart vindt u informatie over de bezienswaardigheden in Duivendrecht, Ouderkerk aan de Amstel, Waver en directe omgeving. Kom van alles te weten over architectuur in Amstelland: rijksmonumenten, kerken, boerderijen, dorpsgezichten, enz. Maar ook interessante cultuur-historische informatie over andere onderwerpen zoals verdwenen erfgoed, kunstwerken en landschappen. 

Peter Lichtenveldt en Peter van Schaik (Amstelveen), Jan Gaasterland en Ruud Siekerman (Amsterdam), Ans Quirijnen (Duivendrecht), Alex de Boer, Marry de Boer, Piet de Boer, Hennie de Haan en Piet Roos (Ouderkerk) leverden bijdragen aan deze website.

Opmerkingen en aanvullingen zijn van harte welkom. Daarvoor kunt u gebruik maken van het contactformulier (zie Contact).

Share |