Ga naar inhoud. | Ga naar navigatie

Persoonlijke hulpmiddelen

slider

Sections

Tentoonstellingen

Wegens succes nieuwe rondleidingen. De rondleidingen in juli en augustus over de tentoonstelling "De Oude Sluisvaart" in het Museum Amstelland waren een groot succes. Er was veel belangstelling en de rondleiders konden merken dat de Oude Sluisvaart nog duidelijk leeft bij velen. Daarom is besloten om opnieuw een aantal rondleidingen te organiseren. Deze zullen weer plaatsvinden op zaterdagmiddagen, aanvangstijd half drie.

zaterdag 26 augustus door Jan Gaasterland

zaterdag 23 september door Piet de Nooij
zaterdag 14 oktober door Piet de Nooij
De laatste rondleiding van 4 november is verplaatst naar zaterdag 11 november door Ton van Noorden

 

Als men Vriend van het Museum is, is de toegang gratis. Wanneer men geen Vriend van het Museum is, is de toegang 3 euro.

Voor de rondleidingen in september, oktober en november zal de week ervoor in het weekblad Ouder-Amstel een aankondiging staan.

Daarnaast is het mogelijk om voor een eigen groep belangstellenden (bijv. een vereniging of groep, die een jaarlijks uitje heeft) een rondleiding te laten verzorgen. Dit kan evt. ook op een tijdstip, dat evt. buiten de openingstijden van het Museum ligt, zoals ‘s morgens of ‘s avonds. Wanneer u daarover info wilt hebben, stuurt U dan een mail naar histori@xs4all.nl

 Of neem telefonisch contact op met 020 -496 8009.

 

Vanaf 6 mei               Vanaf 21 juli

​    Museum  O-A                              Dorpshuis Duivendrecht

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Heeft u ook intresse in het opzetten en inrichten van een tentoonstelling die betrekking heeft op Amstelland of heeft u ideeen over nieuwe tentoonstellingen, neem dan gerust contact op met het museum.

Share |